Over mij

Dit ben ik…

Hi! Ik ben Maroessia Karpenko, een ambitieuze SEO copywriter en redacteur.
Ik ben 30 jaar en woon in Nijmegen.

Al van jongs af aan was ik veel met taal bezig. Iedere week nam ik een tas vol met boeken mee naar huis. Ik schreef ook veel verhaaltjes. Het liefst wilde ik docent Nederlands worden.
Uiteindelijk ben ik toch het schrijven ingerold en in dienst gegaan als SEO tekstschrijver.
Na 2 jaar in dienst te hebben gewerkt, startte ik in 2020 als ondernemer met mijn eigen tekstbureau Perfect Stories. Een beslissing waar ik nog altijd geen spijt van heb.
Iedere dag weer schrijf ik met veel plezier voor verschillende soorten opdrachtgevers.

Als (SEO) tekstschrijver schrijf ik verschillende soorten teksten. Ik schrijf niet alleen SEO teksten, maar ook blogs en teksten voor webshops.

Waarom voor mij kiezen?

Als (SEO) tekstschrijver schrijf ik verschillende soorten teksten. Zo kan ik je niet alleen helpen met SEO teksten, maar ook met blogs, artikelen en nog veel meer. Ik ben dus breed inzetbaar.

Kies je voor teksten van mij, dan kies je voor teksten die geschreven worden met veel enthousiasme. Mijn teksten lezen lekker door en zijn geheel toegepast op jouw doelgroep. Laat me gerust weten wat ik voor jou kan betekenen.

 

Contact

Wil je meer weten over Perfect Stories of heb je een tekstschrijver nodig? Neem dan gerust contact met mij op. Vul het contactformulier in of stuur mij een e-mail. Je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Email: hello@perfectstories.nl