SEO teksten

SEO teksten laten schrijven? SEO webteksten zijn geheel geoptimaliseerd voor de Google zoekmachine. 

SEO teksten laten schrijven? SEO webteksten zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor de Google zoekmachine. Misschien wil je graag dat jouw bedrijf of organisatie online beter gevonden wordt en jouw content meer wordt gelezen. Als SEO copywriter zorg ik ervoor dat jouw teksten SEO- proof zijn. Hierbij neem ik ook het zoekwoordenonderzoek op me. Vervolgens creëer ik ijzersterke content die jouw boodschap optimaal weergeeft. Zo zal je sneller worden gevonden in de Google zoekmachine.

Daarom een SEO tekstschrijver inzetten

SEO webteksten die meer vertellen over jou en je bedrijf, je producten en/of diensten zijn onmisbaar voor jouw business. Met sterke SEO content spreek je jouw doelgroep aan en zet je hen aan tot actie. Geen enkel bedrijf kan zonder. Wil jij ook passende teksten voor jouw doelgroep? Teksten die effectief zijn en de juiste boodschap uitstralen? Zet mij dan in als jouw SEO tekstschrijver.  

De voordelen van sterke SEO content

Prijzen SEO webteksten laten schrijven

Basis €300,00

– Home
– Over mij
– 1 dienst
– Contact
– SEO-proof maken
– 1 correctieronde

Prof €450,00

– Home
– Over mij
– 3 diensten
– Contact
– SEO-proof maken
– 1 correctieronde

Expert €700,00

– Home
– Over mij
– 5 diensten
– Contact
– SEO-proof maken
– 1 correctieronde

Contact

Wil je meer weten over Perfect Stories of mij direct als tekstschrijver inzetten? Neem dan nu contact met mij op. Vul het contactformulier in of stuur mij een e-mail. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Email: hello@perfectstories.nl